ByggHammar            HammarFönster                   

                      

HammarFönster   

HammarFönster är det senaste tillskottet i L Hammar Byggservice AB, eller ByggHammar som vi heter i dagligt tal. Hammar Fönster ingår som en avdelning i L Hammar Byggservice AB, den nya delen tillkom under våren 2013.

Vi marknadsför, säljer och monterar fönster- dörrar- lokal & industriportar.

Hos oss hittar du ett stort komplett sortiment av alla sorters fönster och dörrar i PVC, som är på stark frammarsch i Sverige, fönster och dörrar i trä- aluminium och trä/aluminium, inner och ytterdörrar, metalldörrar och brandsäkra dörrar..

Alla våra produkter passar i såväl flerbostadshus som industrifastigheter, hus och villor. Tack vare att vi inte har några standardmått, kan du beställa produkter i vilka mått du vill och vår färgkarta ger dig möjlighet att få dina fönster i en passande färg till din fastighet.

Med ett stort urval av spröjs kan du få den där sista "pricken över i:et" på dina fönster.

PVC-fönster av idag ger en helt ny bild av fönster som ännu inte har erövrat alla kunder, men kvalitén är i mångt och mycket helt överlägsen den gamla tidens fönster och dörrar. Förstärkningskammare för ram och båge kombinerad med profilens utmärkta parametrar, garanterar varaktighet och användarnöje!

Fönstren bleks inte och bevarar sina ursprungliga egenskaper, det är en kombination av det moderna och funktionella, de kombinerar banbrytande energisnåla lösningar med en utsökt stil!

Raka- triangelformade- runda- trapetsformade eller halvrunda, ja formen är i princip valfri och anpassas helt efter kundens önskemål. Den snövita profilen tillsammans med ett flertal kulörvarianter gör att dessa produkter uppfyller kraven på perfekta fönster och dörrar. Utvecklat enligt de senaste trenderna inom arkitektur!

Fönstrens individuella karaktär kan ytterligare framhävas av spröjs och glasrutor i olika färger!

Vad det gäller säkerheten så kan du få ett fönster som är inbrottssäkert, vi tittar också på nya lösningar där vi monterar pansarglas i stålförstärkta ramar!

Du kan också beställa större mängder genom oss, till exempel vid renovering av en hyresfastighet, industrilokal eller annan kommersiell fastighet.

Prismässigt vågar vi påstå att vi ligger under de flesta aktörer i Sverige idag. Dessutom tar vi hela biten, från planering till färdigt arbete. Du har med samma människor att göra hela tiden, detta ger naturligtvis också en trygghet för kunden.

Vi har en av marknadens bästa U-värde på våra produkter i 2 och 3-glas. Nu har vi också som första leverantör i Sverige, ett nytt 4-glas fönster med det otroliga U-värdet på ner till 0,65. 

Hör av dig till oss för ett hembesök och en kostnadsfri offert!